Neem contact met ons op voor meer informatie:


IFM-Ecom
Koningin Wilhelminalaan 42
8338 KE Willemsoord
Overijssel - Nederland

Tel: 0521 750 376
Mail: info@ifm-ecom.nl

Helpdesk bereikbaar van:

Ma t/m Vrij
8:30 tot 17:30


Wij zijn goed bereikbaar voor vragen

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over een product, lopende order of als je een idee hebt en wilt weten of het haalbaar is.  Of het nu een vraag is over het ophangen van een whiteboard of over een projectinrichting waar je invulling aan moet geven stel hier gerust je vragen. Wij zullen snel, eerlijk en doortastend antwoorden. Ook zullen wij met je meedenken en indien nodig advies geven en de mogelijke oplossingen duidelijk toelichten.  Samen komen we er zeker uit.

IFM-Ecom is de overkoepelende organisatie voor diverse gespecialiseerde websites. Zo zijn wij de specialist achter de volgende websites: Whiteboardshop  - Prikbordshop - Krijtbordshop  - Planbordshop  - Flipovershop  en meer. Wij kunnen je alles vertellen aangaande onze producten van bronmateriaal naar productie tot de montage aan toe. Alle facetten kunnen door ons uitgelicht worden. Zo komen we nooit voor verrassingen te staan tijdens een project.

Onze webwinkels:

Wij hebben per productgroep een specialistische site voor je klaargezet. Dit hebben we gedaan omdat je anders al snel door de bomen het bos niet meer zou kunnen zien. Uiteraard is het mogelijk om orders van diverse webwinkels van ons te combineren. 

Op dit moment (juli 2023) zijn we hard bezig met een volledige herpositionering van ons webwinkels. We schudden daarmee de oude look van ons af "site voor site"  en gaan over naar een nieuw verbeterd platform met allerlei nieuwe functionaliteiten. Dit geeft veel voordelen zoals betere navigatie, beter zoekfunctie en snellere doorloop van een bestelling. Naast de gebruikers ervarings-verbeteringen is ook de content verbeterd. Zo staat er bij producten meer en betere informatie zodat je precies weet wat je mag verwachten van een product. Dat scheel veel tijd met vragen stellen en neemt mogelijke twijfels sneller weg. Uiteraard staan wij klaar om alle niet beantwoorde vragen snel en adequaat te beantwoorden.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de volgende webwinkels over te zetten naar het nieuwe platform. 

De webwinkels die al overgezet zijn hebben de eerste tests doorstaan en worden doorlopend verbeterd op diverse punten zoals bijvoorbeeld de snelheid en navigatie. De volgende webwinkels draaien inmiddels op de nieuwe software.