referenties & projecten

Whiteboard met tekst uitgesneden

Special met tekst uitsnede

Bij onze klant Heerlijkehuisjes.nl hebben wij deze fraaie opstelling met de letteruitsnede mogen plaatsen. De klant is net als ons erg tevreden over deze opstelling en de uitstraling.

Whiteboardwand met skyline uitsnede

Een skyline whiteboard

Bij deze klant hebben wij deze prachtige skyline mogen maken en plaatsen. De skyline is uitgesneden met elementen die het bedrijf vertegenwoordigen (meer informatie klik hier)

Whiteboards op beugels voor montage zonder boorgaten

Whiteboard zonder boren

Hiervoor hebben wij speciale beugels ontwikkeld. Zo hangen onze  whiteboards in elke situatie stabiel en betrouwbaar. Ideaal voor locaties waar niet in de wanden geboord worden. 

Whiteboard wand met akoestische rand

Whiteboardwand met akoestische rand en logo uitsnede

Een groot whiteboard is mooi en handig, maar kan ook de akoestiek in een ruimte verpesten. Om dit probleem op te lossen kunnen we de whiteboardwand ook voorzien van een akoestische rand van gerecycled PET materiaal.  Deze rand heeft naar een super gave uitstraling meer functies. Zo kan er een logo uitsnede toegevoegd worden zoals op deze grote whiteboardwand met akoestische rand zichtbaar is. Deze uitsnede kan voorzien worden van een eigen kleur of backlight.  Het geeft een super warme uitstraling en wordt een echte blikvanger. En zeg eerlijk niemand zou op de grond gaan liggen om te schrijven en ook niemand gaat op een krukje staan om bij de bovenkant te komen. Daarmee is de akoestische rand niet alleen praktisch, maar ook een echte aanvulling. Wij komen graag langs met kleurstalen en om een wand in te meten. Ook het plaatsen kunnen wij voor u regelen uiteraard. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. 

Whiteboardwand VisuWall Chameleon

Whiteboardwand 

Bij onze klant SMH hebben wij in het kader van hergebruik deze fraaie whiteboardwand van het oude naar het nieuwe kantoor verplaatst.  Het product kent een levensduur van 25 jaar en kan eenvoudig mee verhuisd worden.

Speciaal op maat gemaakte whiteboards voor iedere toepassing

Custom wanden

Hier worden whiteboard sheets van 0,4mm dikte verlijmd tegen de wanden van een calamiteiten wagen. Zo ontstaat er veel ruimte voor het plannen en organiseren bij calamiteiten. (de blauwe folie is een beschermlaag en gaat er uiteraard nog af)

Whiteboardmontage op magneetplaten voor perfecte strakke montage

Montage op magneten

Voor onze whiteboardwanden passen wij montage op magneetplaten toe. Zo kunnen de borddelen goed aangesloten worden en vormt zich een minimale naad tussen de panelen.

Whiteboards voor onder schuine wanden en op deuren

Bij gebrek aan ruimte

Soms heb je niet genoeg beschikbare ruimte voor een standaard rechthoekig whiteboard. Daarom hebben wij voor deze school de beschikbare ruimte zo goed mogelijk benut.  Een schuine hoek en een whiteboard sheet op de deur. 

Kantelbare en verrijdbare whiteboards

Kantelborden 

Kantelborden geven veel flexibele schrijfruimte aan twee kanten. De kantelborden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kunnen ook voorzien worden van een print aan één of beide zijden. Bekijk hier het assortiment kantelborden.

Prikbordwanden op maat gemaakte prikborden

Prikbord wanden

Uiteraard kunnen wij naast whiteboards ook prikborden in verschillende kleuren en materialen monteren. Zoals hier in een school. Prikborden komen in diverse materialen en kunnen goed op maat gemaakt worden.

Whiteboard met eigen ontwerp, foto of logo

Whiteboard bedrukt

Een blanco whiteboard is niet wat je zoekt? Dat is geen enkel probleem! Wij zetten alle ideeën zo om naar een bedrukt whiteboard naar eigen inzicht.  Of het nu een logo, foto, een eigen planschema of plattegrond is, het maakt ons niets uit. Alles kan!

Whiteboard met landkaart, wereldkaart of elke andere beschikbare cartografie

Whiteboard landkaart

Landkaarten, wereldkaarten of welk type kaart dan ook maar wij maken dit voor je op een whiteboard. Beschrijfbaar magneethoudend en op bijna elke gewenste detail. Met onze cartograaf ontwikkelen wij de best passende landkaart designs op maat.

Leunende whiteboardwand voor als er geen hang mogelijkheden zijn

Staande whiteboardwand

Geen plaats om een wand te voorzien van een whiteboard? Door bijvoorbeeld een glaswand en raampartij kan niet altijd een whiteboard opgehangen worden. Kies dan voor deze staande whiteboardwand "LeanWall" en koppel tot 4 delen.

Deze klanten gingen u reeds voor: