Whiteboardwand

Whiteboardwand een muur als whiteboard

Een gehele wand of muur omtoveren tot een volwaardig whiteboard? Dat is met onze nieuwste technieken geen enkel probleem meer. Met bronmaterialen van 100, 120 en 150 cm op rol kunnen we bijna elke gewenste wand samenstellen. Of de whiteboardwand nu van plint tot plafond moet of een deel van de gehele muur moet bedekken, het maakt voor ons niet uit.

Door een prachtig doorontwikkeld verborgen magneet montage systeem kunnen wij iedere muur omtoveren tot een volwaardige whiteboard muur. En is maatwerk niet binnen het budget in te passen dan is een standaard visuwall een fantastisch alternatief. De standaard visuwall komt in vier standaard afmetingen. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Whiteboardwand  standaard  "VisuWall"

Een standaard whiteboardwand in de vorm van de VisuWall is een prachtige oplossing voor als maatwerk een stap te ver is. Door de vier basis afmetingen is er voor bijna elke muur wel een VisuWall te vinden.

Het schrijfvlak van deze whiteboardwanden is altijd van emaille staal en heeft een levenslange garantie. Zo is de investering al heel snel de moeite waard. Emaille staal is goed te reinigen, krasvast en geeft gegarandeerd een levenlang schrijfplezier.

Door de verborgen magneetmontage is het geheel bijna naadloos te monteren en ook eenvoudig weer te demonteren. Bestel de VisuWall direct online via de whiteboardshop


Whiteboardwand op maat - met of zonder logo uitsnede

Deze strakke  whiteboardwand spreekt bijna iedereen aan. Het strakke design en de forse afmetingen zijn zeer opvallend. Deze whiteboardwand op maat heeft een prachtige uitstraling en is super efficiënt. Er is  ook nog eens zee aan schrijfruimte.

Het whiteboard heeft naast een strakke uitstraling ook alle essentiële eigenschappen van het whiteboard nog. Zo is het oppervlak van het whiteboard beschrijfbaar en droog uitwisbaar, maar ook is het oppervlak gewoon magneethoudend.

Deze whiteboardwand panelen kunnen we op de millimeter nauwkeurig op maat maken en daardoor in iedere gewenste afmeting uitvoeren.

Ook deze panelen worden verborgen gemonteerd op magneetplaten. Wil je meer weten over deze montage lees dan hier verder voor een uitleg over de magneetplaat montage.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.