Whiteboard
skyline

The sky is the limit bij een whiteboard met skyline

Dit klinkt wellicht als een iets te hoog gegrepen slogan, maar niets is minder waar. Wij gaan verder daar waar de anderen ophouden. Hoe mooi is het om jouw bedrijfskenmerken in een wandbord te verwerken of om als gemeente de highlights van jouw gemeente erin te laten verwerken. Zoals bijvoorbeeld de Domtoren voor Utrecht, vliegtuigen en de verkeerstoren voor Schiphol of je offshore machines zoals onderstaand.

Ja wij horen je denken... Kan dat? Daarop kunnen wij volmondig ja antwoorden. En om dat antwoord kracht bij te zetten hebben wij een aantal reeds uitgevoerde skyline projecten voor je op een rij gezet.  Bekijk hier de projecten en laat je inspireren.

Deze skyline is van een offshore bedrijf

Deze opstelling is in een hoek geplaatst waardoor het whiteboard met skyline op twee muren terecht is gekomen. Zo ontstaat een extra fraaie uitstraling van het geheel. En naast de uitstraling een zee aan schrijfruimte voor een vergadering.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van hydraulische verbindingsbruggen tussen schepen en bouwwerken op zee. Deze zijn  prachtig weergegeven in de skyline bovenaan het bord.

De meeste essentiële en kenmerkende elementen van het bedrijf zijn verwerkt in het whiteboard in de vorm van deze fraaie skyline.  De kraan is voorzien van kabels omdat deze dunne lijn te dun werd om uit te snijden. Bijkomend voordeel is dat het nog realistischer is gaan lijken.


Skyline van een stad, provincie of land:

Deze skyline spreekt natuurlijk voor zich en iedereen herkend hier de toren natuurlijk direct. Dat is nou direct de kracht van een skyline whiteboard. Met de herkenbaarheid is direct de aandacht gevestigd en de uitstraling is super bijzonder en een echte blikvanger.

Het skyline bord heeft naast een mooie en luxe uitstraling ook alle essentiële eigenschappen van het whiteboard nog. Zo is het oppervlak beschrijfbaar en droog uitwisbaar, maar ook is het oppervlak gewoon magneet houdend. Er kunnen dus ook gewoon notitie opgehangen worden met magneten.

Zo kun je deze skyline whiteboards perfect inzetten als blikvanger en tegelijkertijd als efficiënt presentatie middel. En gebruik je het niet dan is het alsnog een echte aanvulling in de ruimte.