LinkedInFacebookYouTube

IFM-ECOM SPECIALIST IN VISUELE PRESENTATIES

IFM-Ecom is de specialist op het gebied van whiteboards, planborden, flip-overs, glasborden, presentieborden en vele andere producten geschikt voor visueel presenteren, brainstorm sessies en scrummen.

Bijna alle producten uit ons assortiment kunnen door ons op maat geproduceerd worden. Zo personaliseren wij whiteboards, planborden en glasborden door het toepassen van logo prints of geheel volgens eigen huisstijl ontwerp. Ook krijtborden en prikborden kunnen we  op maat maken.

Op deze pagina staan ideeën en referentieprojecten om u een idee van de mogelijkheden te geven. Zoals dit project met een whiteboard met skyline


Interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Ook als u even wilt sparren over de mogelijkheden!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben een selectie van onze opgeleverde projecten opgenomen op de referentie pagina met klanten en projecten. Dit zijn whiteboard projecten van klanten die u reeds voor zijn gegaan. Daar waar wij toestemming hebben en foto's hebben gemaakt kunnen wij deze whiteboard projecten vertonen ter inspiratie.  We kunnen natuurlijk niet elk project plaatsen, maar hebben wel een mooie selectie gemaakt om een goed beeld te geven van de project inrichtingsmogelijkheden.

Wij denken graag met je mee om te kijken of het whiteboard idee of project te realiseren is.  Door onze kennis en ervaring komen we altijd tot een passende whiteboard oplossing. Of het nu een whiteboardwand is of een whiteboard in een vorm met skyline uitsnede alles is mogelijk en kan vrijblijvend in offerte gezet worden. Uiteraard mag dit ook voor glasborden, planborden, prikborden en krijtborden. Al deze producten kunnen wij op maat maken en in het gewenste project inpassen. 

Interesse of een mooi idee gekregen door onze voorbeeld projecten?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

IFM-Ecom is goed beoordeeld en betrouwbaar