Whiteboardwand

Een groot whiteboard of een muur als whiteboard(wand)

Ben je op zoek naar een groot whiteboard? Dan is een groot whiteboard uit één deel uiteraard gewoon bij ons beschikbaar, maar misschien is een eenvoudig groot whiteboard niet wat je echt zoekt. Wat nu als we een hele wand of hele muur omtoveren tot een volwaardig whiteboard, magneet houdend, beschrijfbaar en uiteraard droog uitwisbaar. Dan krijgt een groot whiteboard wel ineens een heel andere  

Whiteboardwand een muur als whiteboard

Het maken van een whiteboard wand is met de nieuwste technieken geen enkel probleem meer. Zo produceren wij met gemak strak afegwerkt whiteboards zonder profiellijsten. Door het toepassen van emaille staal op rol in de hoogte maten van 100, 120 en 150 centimeter kan bijna elke gewenste whiteboard wand samengesteld worden. Of de whiteboard muur nu van plint tot plafond moet of een deel van de muur moet bedekken, het maakt voor ons niet uit. Door de speciale montage oplossing worden alle panelen samen een echt groot whiteboard met een prachtige uitstraling.

Voordelen van een whiteboard wand:

Whiteboard wand montage wijze:

Door een prachtig doorontwikkeld verborgen magneet montage systeem kunnen wij iedere muur omtoveren tot een volwaardige whiteboard muur.  Ieder paneel wordt gemonteerd op vierkanten stalen platen met magnetische werking. Deze platen van 30 bij 30 centimeter zijn voorzien van vier boorgaten. De magneetplaten worden daarmee op de wand gemonteerd. Iedere vlakke wand is geschikt voor het plaatsen van een whiteboard wand, wij voorzien je graag van de benodigde informatie over de juiste wijze van montage. Wij kunnen ook de montage in regie uitvoeren.

Daar waar twee of meer panelen elkaar raken laten we de panelen allen op één en dezelfde magneet vallen.  Door deze wijze van montage worden alle naden en hoeken op exact dezelfde plaats aangetrokken en ontstaat een vloeiende overgang. Wat overblijft is een heel kleine zichtbare naad die niet storend is voor het beeld en ook niet bij het gebruik van de whiteboard wand.

Maatwerk whiteboard wand of een standaard wand van whiteboards?

De keuze voor een helemaal op maat gemaakte wand met whiteboard panelen is natuurlijk ook een budget technisch verhaal. Is maatwerk niet binnen het budget in te passen, dan is een standaard Visuwall een fantastisch alternatief. De standaard Visuwall komt in vier standaard afmetingen.
Lees hieronder verder voor meer informatie.

Whiteboardwand  standaard  "VisuWall"

Een standaard whiteboardwand in de vorm van de VisuWall is een prachtige oplossing voor als maatwerk een stap te ver is. Door de vier basis afmetingen is er voor bijna elke muur wel een VisuWall te vinden.

Het schrijfvlak van deze whiteboardwanden is altijd van emaille staal en heeft een levenslange garantie. Zo is de investering al heel snel de moeite waard. Emaille staal is goed te reinigen, krasvast en geeft gegarandeerd een leven lang schrijfplezier. Je kunt hierbij kiezen voor haakse hoeken of fraaie afgeronde hoeken. 

Door de standaard meegeleverde verborgen magneetmontage is het geheel bijna naadloos te monteren en ook eenvoudig weer te demonteren bij een verhuizing.  

Bestel de VisuWall direct online via de whiteboardshop

Whiteboardwand op maat - met of zonder logo uitsnede

Deze strakke  whiteboardwand spreekt bijna iedereen aan. Het strakke design en de forse afmetingen zijn zeer opvallend. Deze whiteboardwand op maat heeft een prachtige uitstraling en is super efficiënt. Er is  ook nog eens zee aan schrijfruimte.

Het whiteboard heeft naast een strakke uitstraling ook alle essentiële eigenschappen van het whiteboard nog. Zo is het oppervlak van het whiteboard beschrijfbaar en droog uitwisbaar, maar ook is het oppervlak gewoon magneethoudend.

Deze whiteboardwand panelen kunnen we op de millimeter nauwkeurig op maat maken en daardoor in iedere gewenste afmeting uitvoeren.

Ook deze panelen worden verborgen gemonteerd op magneetplaten. Wil je meer weten over deze montage lees dan hier verder voor een uitleg over de magneetplaat montage.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Whiteboardwand  met skyline uitsnede

Deze fraaie skyline whiteboard wand is speciaal op maat gemaakt voor onze opdrachtgever. De skyline is een weergave van de elementen van het bedrijf dat beweegbare bruggen maakt tussen schepen en bijvoorbeeld een boorplatform. Deze skyline wand is gemaakt uit 5 whiteboard panelen. Door de montage op magneetplaten is er geen montagemateriaal zichtbaar. 

Whiteboard wanden hoeven dus echt niet meer saai te zijn, maar kunnen een ware eye-catcher worden zodra er een skyline wordt toegepast. Denk hierbij aan een skyline met bijvoorbeeld bijzondere gebouwen uit een gemeente of regio,  kenmerkende producten of gewoon het bedrijfslogo. Er is zoveel mogelijk dat alleen je eigen creativiteit bijna een belemmering wordt.

Neem contact met ons op voor een skyline whiteboard offerte op maat.